top of page

BEtalingsmethodes

Bancontact

Dankzij de volledig beveiligde integratie van het Bancontact betalingssysteem kan je het eenvoudigst betalen door het scannen van de QR-code op het betalingsscherm. Je kan er ook voor kiezen je gegevens manueel in te geven. Hoe dan ook is je transactie niet alleen beveiligd door mijn website maar tevens staat zowel de betalingsverwerker (Stripe & Mollie) als je eigen bank in voor een veilige transactie. Je betaling is direct verwerkt en je bestelling wordt onmiddellijk in behandeling genomen.

bc.png

Mastercard & Visa

vm.png

Even veilig als een betaling in een fysieke winkel en met het volledig door Mastercard & Visa goedgekeurd bestelproces kan je er ook voor kiezen om met je kredietkaart te betalen. Uw transactie loopt over beveiligde verbindingen en er worden geen kaartgegevens bewaard.

Je betaling is instant dus ook hierbij zal je bestelling nog dezelfde dag verwerkt worden.

Overschrijving

Wie dat wil kan echter ook via overschrijving betalen. Ik werk hiervoor samen met een externe partner (Klarna) die de betaling zal ontvangen en de administratie daarrond afhandelt. Hou er wel rekening mee dat het meestal wel een dag of twee-drie kan duren alvorens je betaling aankomt en je bestelling dus ook wat later verwerkt wordt.

Schermafbeelding 2020-10-07 om 21.52.13.
bottom of page