top of page

Wat er gebeurde er met de opbrengst van de Oekraïne Zeep?

De integrale verkoopprijs van de eerste 170 Steun Oekraïne-zepen (1250euro) die via deze website of OHNE-Ternat verkocht werden ging integraal naar FulcrumUA. Dit is een Oekraïense LGBTQ-organisatie die zich momenteel bezighoudt met het evacueren en onderdak bieden aan mensen uit de zwaarst getroffen steden. Daarvoor hebben ze twee shelters opgericht in Lviv. Deze stad in het oosten van het land is was op het mement van deze actie nog relatief veilig.

Onze bijdrage heeft er onder andere al voor gezorgd dat er een wasmachine, warmwaterboiler, een extra verwarmingstoestel, voeding en drank konden worden voorzien. Hieronder kan u alvast enkele foto's vinden die ons contact, Tymur Levchuk, doorstuurde. We proberen deze foto's regelmatig bij te werken. (hoewel we natuurlijk rekening moeten houden dat foto's nemen voor deze website niet hun hoofdprioriteit is)

Wie graag zelf een directe gift doet aan Fulcrum kan dit doen via de kanalen die op hun website vermeld staan.

In het kader van de transparantie kan u hieronder de transactiebewijzen vinden voor de betalingen die we, via Tymur Levchuck, aan FulcrumUA deden. Deze zullen worden geüpdatet naarmate de actie verderloopt

bottom of page