Verzending & retour

Verzending

We proberen je pakje altijd binnen de 48uur te verzenden. Soms kan het voorvallen dat er een artikel tijdelijk even niet op voorraad is waardoor de verzending iets langer op zich laat wachten. Maar je kan er op rekenen dat je je pakje binnen de 7 dagen in huis hebt.

​

TIJDELIJK GRATIS VERZENDING!

Vanaf 39 euro verzenden we bestelling volledig gratis via GLS. Liever levering via Bpost? Dan betaal je daar een kleine bijdrage voor (afhankelijk van je bestelbedrag). Bestel je voor 59 euro of meer? Dan is ook de verzending via Bpost gratis.

Retour en omruiling

Spijt van je aankoop of denk je dat er iets mis is met je bestelling? Dan heb je natuurlijk het rech om je bestelling te retourneren en een (bij reeds gebruikte producten - gedeeltelijke) terugbetaling te ontvangen. Laat ons gewoon binnen de 14 dagen na ontvangst van je goederen weten dat je je producten wenst te retourneren. Je ontvangt vervolgens een retourlabel dat je kan gebruiken om de producten terug te zenden.

​

Liefst doe je dat door onderstaand formulier in te vullen en te emailen naar info@zeperij.be. Lukt dat niet? Stuur dan gewoon een mailtje met welke producten je wenst te retourneren. Vermeld ook even of de producten reeds gebruikt zijn of niet.

 

Bent  u ontevreden over de geboden oplossing of bent u ontevreden over de dienstverlening van de Zeperij? Dan heeft u het recht om beroep te doen op het Online Dispute Resolution-platform. Dit is een internetplatform opgericht met als doel om geschillen voortvloeiend uit de e-commerce op te lossen buiten de rechtbank.

 

Klik hier om naar het platform te gaan 

Indien men u vraagt naar een emailadres van de onderneming gebruikt u info@zeperij.be